Over Dier en Zorg Gids

De Dier en Zorg Gids is een vrij beschikbaar platform waarop je als diereigenaar eenvoudig veel over ziekten bij en verzorging van je dier kunt vinden. De teksten zijn met veel zorg met ervaren dierenartsen geschreven om jou als diereigenaar zo goed mogelijk te informeren en daarmee de zorg voor je huisdier te verbeteren.

De Dier en Zorg Gids wordt beheerd door IVC Evidensia Nederland, een netwerkgroep voor dierenklinieken. IVC Evidensia is een van Europa’s meest toonaangevende groepen voor de diergeneeskundige wereld. Het idee achter IVC Evidensia is eenvoudig: samen beter. Meer over IVC Evidensia Nederland.

Samen werken we aan het verbeteren van de diergeneeskunde voor de diergezondheidszorg van morgen.

 

 

Disclaimer

De Dier en Zorg Gids is gemaakt om eigenaren te informeren over de verzorging van en ziekten bij hun dier. De informatie op de website is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met deskundigen. Fouten of omissies kunnen echter niet worden uitgesloten. Daarbij kan IVC Evidensia Nederland de actualiteit van de teksten niet garanderen. IVC Evidensia Nederland stelt zich niet aansprakelijk voor incorrecte of gedateerde informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Bij het verdenken van een ziekte of aandoening bij je huisdier, raden we je aan zo snel mogelijk de dierenarts te bezoeken.